روش های تولید سود پرک

ساخت وبلاگ

تولید کنندگان زیادی سود پرک را تولید می کنند ، که اکثر آنها روش مشابه الکتروآلکالی را استفاده می کنند . در این روش مواد اولیه آب و نمک (سدیم کلرید) هستند که در طی فرآیند الکترولیز به یون های +Na+ ، Cl- ، H و OH- تجزیه شده و سپس با یکدیگر واکنش می دهند . روش های موجود برای انجام این فرایند عبارتند از: دیافراگمی ، جیوه ای و غشایی . 

روش جیوه ای

روش جیوه ای در قدیم بسیار متداول بود اما امروزه به دلیل مشکلات زیست محیطی که سل جیوه ای و سل آزبستی دارند با فرآیند غشایی جایگزین شده اند . سل جیوه ای دارای دو قسمت تجزیه کننده و الکترولایزر است که واکنش را تکمیل می کنند . 

محصول حاصل از این فرآیند سود مایع است که علاوه بر آب دارای ناخالصی هایی مانند نمک است که مرحله به مرحله در طی فرآیندهای مختلف از کاستیک سودا جدا شده و سود پرک تولید می شود . 

سود پرک یا کاستیک سودای فلیک ( جامد به صورت ورقه های نازک) یکی از مواد بسیار رایج در صنایع مختلف است که مورد استفاده قرار می گیرد . تولید مواد شیمیایی ، کاغذ ، مواد شوینده ، نساجی و متالورژی تنها نمونه های محدودی از مصرف کنندگان این ترکیب هستند . 

سل دیافراگمی

سل دیافراگمی دارای یک جداکننده از جنس آزبست است که دارای دو قسمت کاتد و آند است و یون های Na و OH بر روی آنها تولید شده و سپس با یگدیگر واکنش می دهند تا سدیم هیدروکسید تولید شود . 

شیمی آنلاین...
ما را در سایت شیمی آنلاین دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کریمیان mobtakeranshimi بازدید : 187 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1398 ساعت: 19:39